torstai 20. lokakuuta 2016

Lopettaisinko bloggaamisen?

Heippa! Niinkuin otsikosta näette, niin olen ajattelt että pitäisikö lopettaa bloggaaminen.Syitä siihen olisi että:

1.Aika ei riitä
2. Bloggaamisesta on tullut minulle pakkomaista, eli tuntuu että on pakko tehdä postaus.
3. Lukijoita ei ole, tiedän että saisin lukijoita lisäää, jos tekisin enemmän hommia blogin eteen.
4.Innostusta ei ole
5.En keksi aiheita.

En lopeta viellä bloggaamista, mutta haluasin että kommentoisitte tämän postauksen alle teidän omat mielipiteen.Saisin lisää innostusta jos liittyisitte blogini lukijaksi:).

4 kommenttia:

 1. Älä ihmeessä lopeta!

  VastaaPoista
 2. Jos susta tuntuu pakolliselta blogata, niin sittenhän se on sun oma päätös haluatko jatkaa vai et. Sun blogi on ihana, tulee tosi hyvä fiilis pelkästään sen lukemisesta. Sulla on mukava tyyli kirjoittaa. Hatunnosto, en oo ennen nähny noin taitavaa sun ikästäs bloggaajaa!

  Näin lukijan silmään tää blogi on mahtava! Siisti ja yksinkertainen ulkoasu, hyvää tekstiä ja laadukkaita kuvia. Itse olen kouluratsastaja, ja oon yrittänyt seurailla joitakin esteratsastajien blogeja, mutta sun blogiin oon pystynyt samaistumaan. Pointsit sulle, hyvin oot jaksanu. Arvostan.

  Tietysti harmi, jos päätät lopettaa. Hyvät blogit ei nimittäin ihan puissa kasva. Kiitos, sun blogia oli kiva seurailla. Oon ollu ehkä vähän toivoton lukija, mulla ei oo omaa google-tunnusta, joten seurailin vaan ihan kommentoimatta ja en pystynyt liittymään lukijaksi.

  Hyvää jatkoa Elina, blogin kautta oon saanu semmosen käsityksen, että sussa on paljon potentaalia ja halua nousta huipulle. Jos nyt lopetat, toivon, että jätät blogisi jälkeenpäin luettavaksi.

  Kiitokset!
  - Ellen

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Mut haastettiin katsomaan, millainen sun blogi oikein on. Oon seuraillu tätä sekä sun toista blogia aktiivisesti elokuusta asti ja annan isot propsit, huippu hyvää jälkeä! Jäisin mielelläni vielä seurailemaan, sulla on tosi mukava kirjoitustyyli ja oot selvästikkin tasokas ratsastaja.

  Meeri, Nelijalkaisten Tahtiin

  VastaaPoista